lämpöpumput

Ilmalämpöpumput kotiin ja mökille

Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot meiltä. Toimitamme tarvittaessa myös laitteistot kilpailukykyiseen hintaan.

Suosimme laadukkaita Mitsubishin ilmalämpöpumppuja, mutta asennamme ja huollamme myös muunmerkkisiä laitteita.

Toimitamme lämpöpumput avaimet käteen ratkaisuna niin, ettei asiakkaan tarvitse tehdä muuta kuin kytkeä laitteen kaukosäätimesti virta päälle halutessaan lämmitystä tai kylmää.

Toimimme Pk-seudun ja sen kehyskuntien alueella. Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta vaihtelee kohteen mukaan. Noin 100 neliöisen asunnon ilmalämpöpumpun asennus alk. 1500€ ( alv 0% )

Suuntaa-antava arvio kustannuksista on noin kaksi tuhatta euroa, kun asiakas ostaa laitteiston asennuksineen.

Ilmalämpöpumpun asennus kotitalouksiin sisältää:

  • Lämpöpumpun sisäyksikön asennus.
  • Lämpöpumpun ulkoyksikön asennus.
  • Vedetään enintään 20 metriä putkea
  • läpivientien teko puuseinään, seinän maksimipaksuus 30 cm.
  • Opastus laitteen käyttöön
  • Asennus kohteeseen, joka on toimintasäteellämme (Pk-seutu ja sen kehyskunnat)

Ilmalämpöpumpun asennustyö on vähennyskelpoista:

Muistathan, että saat ilmalämpöpumpun asennuksen kotitalousvähennyksiin. Vero.fi:n tekemän listauksen kotitalousvähennettävistä töistä löydät klikkaamalla tästä. Yleistä tietoa kotitalousvähennyksistä löydät vero.fi:stä täältä.


Mitsubishi Electric CityMulti - VRF-järjestelmä

CityMulti -järjestelmä tuottaa maksimihyödyn ja moninkertaistaa ostamasi energian!

Nykyisissä rakennuksissa tarvitaan useina päivinä vuodessa sekä lämmitystä, että jäähdytystä. Mitsubishi Electric VRF R2 -järjestelmän omistaja voi nauttia jopa yli 8 COP:n (lämpökerroin) hyödystä. Ostettu sähköenergia tekee tuplatyö, jäähdyttää ihmisiä ja laitteita samanaikaisesti, kun järjestelmä siirtää lämpöä ja lämmittää rakennuksen muita osia.

Laitteisto tuottaa jopa 70°C asteista vettä ja näin laitteisto voi hyödyntää olemassa olevaa patteriverkostoa vanhemmissa kiinteistöissä ja myös käyttövesi lämmitetään järjestelmän edullisesti tuottamalla energialla. Kaikki CItyMulti-järjestelmät voivat toimia yhtäaikaisesti lämmityksen tuottamiseen sekä jäähdyttämiseen aina 50:een sisäyksikköön asti. Sisäyksikön voivat olla eri mallisia ja kutakin sisäyksikköä voidaan ohjata yksilöllisesti jäähdytyksellä tai lämmityksellä.