Meille töihin

Tervetuloa meille töihin!

Hei sinä kylmäalan ammattilainen!

Haemme kasvavaan joukkoomme uusia ammattilaisia. Tiivis työyhteisömme tarjoaa loistavat puitteet todellisille tiimipelaajille, joilla on halu kehittyä omassa ammatissaan.

Työ on kokopäiväistä ja työsuhde on vakituinen.

Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy:

 • Huolellisuutta
 • Oma-aloitteisuutta
 • Tervettä ammattiylpeyttä
 • Halua kehittyä työssäsi
 • Luotettavuutta

Työtehtävät sijoittuvat seuraaville kylmäalan osa-alueille:

 • Kaupankylmä
 • Ilmastoinnin jäähdytys
 • Ravintolakylmä

Omaa autoa et tarvitse, mutta ajokortti on välttämätön. Tarjoamme laadukkaan työauton ja hyvät työkalut, jotta hyvä työn jälki ei jää välineistä kiinni.

Teemme yhteistyötä HOK-Elannon kanssa, joten olethan valmis päivystysvuoroihin.

Oletko etsimämme henkilö? Laita vapaasanainen hakemuksesi sähköpostilla toni.asikainen@frostbite.fi tai kysy lisää puh. 020 127 7888


Keitä Me Olemme

Frostbite Kylmähuolto tarjoaa kylmälaitteiden huolto ja korjauspalvelut Uudenmaan läänin, sekä kehyskuntien alueella. Suoritamme myös uusien laitteistojen asennukset, auttaen samalla asiakasta löytämään parhaat mahdolliset laiteratkaisut, niiden toimintavaatimukset huomioiden.

Pyydä rohkeasti tarjousta, palvelemme mielellämme!


Historia

Frostbite kylmähuolto Oy

Pitkän linjan kylmälaiteasentamisen ammattilainen Toni Asikainen perusti kylmälaiteasentamiseen ja huoltoon keskittyvän yrityksen vastaamaan Etelä-Suomen alueen kylmälaitehuolto- ja asennuspalvelutarpeiden kasvavaan kysyntään.

Tänäpäivänä yritys päivystää Etelä-Suomea neljän täysin varustellun huoltoauton, sekä neljän miehen voimin.


Brändi

Frostbite sopeutuu kylmäalan jatkuviin muutoksiin ja laajaa kylmäalan osaamistaan hyödyntäen keksii ratkaisun asiakkaan kylmäntarpeen ongelmiin. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa löytävät he tilanteessa kuin tilanteessa asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun jonka seurauksena asiakas saa parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen.


Frostbite kylmähuolto Oy

Arvot

 • Asiakaspalvelu
 • Luotettavuus
 • Täsmällisyys
 • Laatu

Visio

Hyvä kylmälaiteahuolto- tai asennus perustuu luotettavaan palveluun, kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyteen.

Asiakkaiden tarpeiden huomioonottaminen tulee olla aina toiminnan keskiössä, sillä asennuksia tehdään ihmisten kodeissa, myymälöissä, tehtaissa, rakennustyömailla ja toimistoissa. Oli työ missä tai milloin tahansa, siitä lähes poikkeuksetta aiheutuu häiriötä, käyttökatkoksia, meluhaittaa, yms. Työnteosta aiheutuvia haittoja ei voida välttää, mutta tilan ja asiakkaan tarpeet huomioonottamalla häiriöt voidaan minimoida.


Henkilöstö

Toni Asikainen

Toni Asikainen - Perustajajäsen

Jo nuorena työuran aloittaneena hän oppi erinäisissä asiakaspalvelutehtävissä asiakkaan huomioonottamisen tärkeyden ja se on ollut yhtenä kulmakivenä Frostbiten toimintaa luodessa ja muokatessa. Toni arvostaa omaa ammattitaitoaan ja haluaa jatkuvasti oppia lisää ja kehittyä omassa ammatissaan.

Janne Pulkkinen

Janne Pulkkinen - Asentaja

Jannella on usean vuoden kokemus kylmäalalta jota ennen hän työskenteli talotekniikan sähköjen parissa. Nuoresta iästään huolimatta hän on kerennyt toimia monenlaisissa kylmäalan työtehtävissä ja hänelle on tullut tutuksi niin kiinteistön kuin kaupallisenkin kylmän erinäiset sovellukset.

Miikka Salmi

Miikka Salmi - Osakas

Miikalla on yli 10 vuoden laaja kokemus kaupallisesta kylmästä ja sen automaatiosovelluksista. Miikan vankkumaton työmoraali ja asenne laadukkaaseen ja huolelliseen tekemiseen on vahvistanut Frostbiten toimintaa entisestään uudelle tasolle.

Sami Savinen - Tekijämies

Sami on asiakaspalveluhenkinen, luotettava, huolellinen ja pitkään kaupankylmän kalusteasennuksilla sekä huoltopuolella operatiivisella puolella monipuolisia taitoja kartuttanut ammattilainen. Mies päätti lähteä laajentamaan repertuaariaan entisestään ja alkoi opiskelemaan itse kylmätekniikkaa ja koki Frostbiten olevan paras paikka monipuolisen kylmäalan osaamisen kartuttamiseen.


Meiltä huolto esimerkiksi näihin merkkeihin