Yhteystiedot

Henkilöstö

Toni Asikainen

Toni Asikainen - Perustajajäsen

Jo nuorena työuran aloittaneena hän oppi erinäisissä asiakaspalvelutehtävissä asiakkaan huomioonottamisen tärkeyden ja se on ollut yhtenä kulmakivenä Frostbiten toimintaa luodessa ja muokatessa. Toni arvostaa omaa ammattitaitoaan ja haluaa jatkuvasti oppia lisää ja kehittyä omassa ammatissaan.

Janne Pulkkinen

Janne Pulkkinen - Asentaja

Jannella on usean vuoden kokemus kylmäalalta jota ennen hän työskenteli talotekniikan sähköjen parissa. Nuoresta iästään huolimatta hän on kerennyt toimia monenlaisissa kylmäalan työtehtävissä ja hänelle on tullut tutuksi niin kiinteistön kuin kaupallisenkin kylmän erinäiset sovellukset.

Miikka Salmi

Miikka Salmi - Osakas

Miikalla on yli 10 vuoden laaja kokemus kaupallisesta kylmästä ja sen automaatiosovelluksista. Miikan vankkumaton työmoraali ja asenne laadukkaaseen ja huolelliseen tekemiseen on vahvistanut Frostbiten toimintaa entisestään uudelle tasolle.

Joni Salovaara - Tekijämies

Joni on vasta kylmäalan tutkinnon suorittanut asentaja joka jo alkuhetkistä lähtien on osoittanut erittäin hyviä otteita työnteossaan. Jo aiemmin sähköalan tutkinnon suorittaneena pääsi hän nopeasti kylmäalan töihin sisään ja on omaksunut Frostbiten toimintatavat ja arvot loistavasti.

Lähetä meille viesti

Viesti lähetetty! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Hups! Jokin meni vikaan. Ota yhteyttä puhelimitse tai yritä myöhemmin uudelleen.

Ota Yhteyttä

  • PL 1, 01801 Klaukkala
  • 020 127 7888
  • info@frostbite.fi