Yritys

Keitä Me Olemme

Frostbite Kylmähuolto tarjoaa kylmälaitteiden huolto ja korjauspalvelut Uudenmaan läänin, sekä kehyskuntien alueella. Suoritamme myös uusien laitteistojen asennukset, auttaen samalla asiakasta löytämään parhaat mahdolliset laiteratkaisut, niiden toimintavaatimukset huomioiden.

Pyydä rohkeasti tarjousta, palvelemme mielellämme!


Historia

Frostbite kylmähuolto Oy

Pitkän linjan kylmälaiteasentamisen ammattilainen Toni Asikainen perusti kylmälaiteasentamiseen ja huoltoon keskittyvän yrityksen vastaamaan Etelä-Suomen alueen kylmälaitehuolto- ja asennuspalvelutarpeiden kasvavaan kysyntään.

Tänäpäivänä yritys päivystää Etelä-Suomea yhdeksän miehen voimin.


Brändi

Frostbite sopeutuu kylmäalan jatkuviin muutoksiin ja laajaa kylmäalan osaamistaan hyödyntäen keksii ratkaisun asiakkaan kylmäntarpeen ongelmiin. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa löytävät he tilanteessa kuin tilanteessa asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun jonka seurauksena asiakas saa parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen.


Frostbite kylmähuolto Oy

Arvot

  • Asiakaspalvelu
  • Luotettavuus
  • Täsmällisyys
  • Laatu

Visio

Hyvä kylmälaitehuolto- tai asennus perustuu luotettavaan palveluun, kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyteen.

Asiakkaiden tarpeiden huomioonottaminen tulee olla aina toiminnan keskiössä, sillä asennuksia tehdään ihmisten kodeissa, myymälöissä, tehtaissa, rakennustyömailla ja toimistoissa. Oli työ missä tai milloin tahansa, siitä lähes poikkeuksetta aiheutuu häiriötä, käyttökatkoksia, meluhaittaa, yms. Työnteosta aiheutuvia haittoja ei voida välttää, mutta tilan ja asiakkaan tarpeet huomioonottamalla häiriöt voidaan minimoida.


Henkilöstö

Toni Asikainen

Toni Asikainen - Perustajajäsen

Ota yhteyttä:

044 557 7718
toni.asikainen@frostbite.fi
Miikka Salmi

Miikka Salmi - Osakas

Ota yhteyttä:

040 187 7501
miikka.salmi@frostbite.fi
Mikko Kiljander

Mikko Kiljander - Työnjohtaja

Ota yhteyttä:

040 159 6445
mikko.kiljander@frostbite.fi
Miitri Roine

Miitri Roine - Tekijämies

Sami Paakkinen

Sami Paakkinen - Tekijämies

Teemu Makkonen

Teemu Makkonen - Tekijämies

Iiro Suvanto

Iiro Suvanto - Tekijämies

Juuso Asikainen

Juuso Asikainen - Tekijämies

Atte Itkonen

Atte Itkonen - Tekijämies


Meiltä huolto esimerkiksi näihin merkkeihin